• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

Aksiyon Web Yazılım

TAKİBE AL FAVORİLERE EKLE
32 ZİYARETÇİ
  • YETKİLİ KİŞİ: Mert & Hamza Onbaşı
  • ADRES: Atatürk Cad. NO:13/A Çubuk - Ankara - Türkiye
  • TELEFON: 0537 824 85 67
  • SOSYAL MEDYA:
AÇILIŞ - KAPANIŞ 08:30 - 18:00
SERVİS SAATLERİ 08:30 - 18:00
SERVİS YERLERİ TÜRKİYE

FİRMA HAKKINDA

AKSİYON Türkiye’nin Yerli Yazılım Markası

AKSİYON olarak, verimliliği ve üretkenliği artıran ileri teknoloji çözümler. Her sektördeki işletmeler için geliştirdiğimiz ERP, MRP, e-dönüşüm ve sektörel yazılımlar ile Türkiye‘de 81 ilde ve Dünyada 36 ülkede 2000’i aşkın bayisi yapısı ile 150 binden fazla müşteriye hizmet vermekteyiz.

Aksiyon Yazılım – Ürün ve Hizmetler: Küçük ölçekli işletmelerden büyük kuruluşlara kadar geniş bir müşteri kitlesine hitap eden, çeşitli sektörlere yönelik yazılım ve teknoloji çözümleri sunmaktayız. Aksiyon Yazılım İzmir Ana Bayi olarak, ihtiyaçlarınıza uygun doğru çözümleri belirlemenize yardımcı olmak için buradayız.

Aksiyon Yazılım Muhasebe Programları, işletmenizin finansal süreçlerini sağlam bir şekilde yönetmenize yardımcı olur. Bu programlar sayesinde işletmenizin tüm muhasebe süreçlerini etkin bir şekilde takip edebilir, gelir-gider durumunu anlık olarak görebilirsiniz. Ayrıca, Mali Müşavirler ile entegre çalışabilme imkanı sunarak muhasebe konusunda profesyonel destek almanızı sağlar.

Sektörel Yazılım Çözümleri ile İşinizi Bir Üst Seviyeye Taşıyın!

Her sektörün özel ihtiyaçlarını karşılayan, kullanımı kolay ve güçlü sektörel yazılım çözümleri sunmaktayız. Bu sektörel programlar, işletmelerin daha verimli ve etkili bir şekilde yönetilmesine olanak sağlar. Servis Yönetimi, Akaryakıt İstasyonu, Sürücü Kursu, Oto Galeri, Otel Yönetimi, Restoran yönetimi, Saha Satış, Hızlı Satış gibi farklı sektörlere özel çözümler sunarak, işletmelerin ihtiyaçlarına uygun çözümler sağlar.

E-Dönüşüm Çözümleri: Teknolojinin ilerlemesi ile pek çok alanda şartların değişmesi, iş hayatımıza da yansıdı. Ülkemizde zorunlu olan e-Fatura uygulaması, ilerleyen adımlarda e-Arşiv e-İrsaliye ve e-Müstahsilin de sisteme eklenmesi ile teknoloji iş hayatında daha geniş bir alanda kullanılmaya başlandı. Karışık görünen bu sistemi Wolvox ERP ile çok daha basit ve pratik bir şekilde kullanabilirsiniz.

Aksiyon Yazılım, 2007 yılında kurulmuş öncü bir yazılım ve teknoloji firmasıdır. İş dünyasının karmaşıklığına yenilikçi ve kullanıcı dostu çözümler sunarak yanıt veren Şirketimiz, muhasebe, finans, üretim, insan kaynakları ve ticaret gibi geniş bir yelpazede sektörlerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere geniş bir ürün portföyü sunar. Firma, KOBİ’lerden büyük işletmelere kadar geniş bir müşteri kitlesine hitap eder ve teknolojiyi iş hayatının merkezine taşımayı amaçlar.

FİRMA HAKKINDA YORUM YAP

FİRMA HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.